Marknadsför företaget med klassiska reklampennor

När det gäller marknadsföring av ett företag handlar det inte alltid om att göra det i ”stora bokstäver”. Våra hjärnor registrerar reklam och varumärken utan att vi ens reflekterar över det. Se bara reklamavbrott på TV, som vi ofta bara slötittar på utan eftertanke.

Många av de klassiska marknadsföringsmetoderna har minskat tack vare internet och möjligheten att göra reklam där. Men en effektiv och ganska subtil marknadsföring är att sätta varumärket och loggan på klassiska reklampennor. De är dessutom lätta att ge någon som du vill ska se vilket företag du har eller arbetar för.

Satsa på bra kvalitet

Ett tips är att satsa på pennor med bra kvalitet. En penna som går sönder direkt kan få en person att koppla dålig kvalitet på pennan med att företaget även är det. Helt undermedvetet men likväl något som händer.

När du ska satsa på marknadsföring med olika produkter ska den vara genomtänkt och riktad. Välj därför företag som kan reklambranschen som exempelvis easytryck.se. Både reklamprodukten och din marknadsföring måste vara proffsig. Spara inte in på trycket genom att bara sätta loggan. Kontaktuppgifter är ett måste för att de snabbt ska vara tillgängliga för en potentiell kund. För det är ofta stunden som gör kunden.