Bläck och toner till din skrivare

Du är inte ensam om att ha bekymmer med din skrivare hemma. När du väl ska skriva ut något är det sällan allt fungerar som det ska. Det är antingen slut på bläck eller så är det något med pappret. Men det behöver faktiskt inte vara krångligt att använda skrivaren. Med små medel kan du lära dig att skriva ut, utan bekymmer.

Följ alltid instruktionerna

Ett av de vanligaste felen när det gäller strul med skrivare är hanteringen. Det är många som har bråttom och därför inte följer tillverkarens instruktioner. Att trycka på knappar och öppna luckor utan att ha riktig koll på vad du gör kan skada skrivaren. Därför ska du alltid vara noga med att göra exakt som det står i bruksanvisningen.

Ha ett lager av bläck och toner hemma

Se alltid till att ligga steget före och införskaffa ett lager av bläck och olika toner för utskrift. Du kan enkelt hitta något här som passar just din skrivare. Kom ihåg att det är viktigt att köpa bläck och toner som passar för den modell du använder. Ett tips är att kolla upp vad tillverkaren rekommenderar. Har du ett komplett lager hemma kan du skriva ut dokument och bilder precis när du önskar.